divendres, 5 de juny de 2020

REPTES SETMANA DEL 9 AL 12 DE JUNY

REPTE 1: REPRESENTEM OBRES D’ART.
El primer repte que us proposem girarà entorn de l'art. Haureu de buscar un quadre o una escultura d'algun artista famós i fer una representació amb roba, objectes que tingueu per casa. És molt important la imaginació, els objectes i les posicions, podeu participar tots els que vulgueu.

A continuació us posarem alguns exemples. Quan tingueu feta la vostra representació, captureu-la amb una fotografia i ens l'envieu.


 REPTE 2: EL DIA DEL COLOR.....
Heu de triar un color. Aquest dia heu de fer-li un homenatge: menjar aliments d'aquest color, vestir-vos d'aquest color, recopilar joguines, decoracions, o objectes de casa d'aquest color. Feu una foto i ens l'envieu.
P.ex. Color negre: menjo arròs negre, i prunes que tenen la pell negra. Em vesteixo, amb una samarreta i un pantalons negres. Per casa he trobat uns mitjons, un cabdell de fil, uns mitjons, un plat, un tap, un osset de peluix, una nina .... 
Ho poso tot sobre la taula o al terra, i vestit de negre em faig una foto. I em faig una altra foto menjant l’arròs i la pruna.
A veure si sou ben originals. 
Recordeu que poden participar germans, pares, mares, quants més sereu més riureu. 
Cap comentari:

Publica un comentari