QUIN ÉS EL TEU OFICI?

 Benvolgudes famílies

Les tutores de primer us convidem a venir a la classe del vostre fill o filla per explicar el vostre ofici, la vostra professió, a tots els seus companys/es. Podeu fer-ho de la manera que creieu més convenient. A l’aula disposeu d’un ordinador i una pantalla per si necessiteu projectar imatges, també podeu portar eines o vestits especials que utilitzeu a la feina... podeu ser tan creatius i creatives com vulgueu! Els nens i nenes us esperen amb il·lusió!

Per tal de poder dur a terme aquesta activitat us heu d’apuntar, a través d’un calendari que trobareu a continuació, tot escollint el dia i l’hora que us vagi millor d’entre tots els que hi trobareu. També el podeu trobar a la columna dreta del nostre blog.

  • Si la vostra visita és a les 9 del matí podeu entrar a l'escola, per la porta metàl·lica del Carrer Joan de Peguera, per anar a la fila amb el vostre fill/a.
  • Si la vostra visita és a les 15 de la tarda podeu entrar a l'escola, per la porta metàl·lica del Carrer Joan de Peguera, i dirigir-vos a la mestra de primer que acull als nens i nenes que dinen a casa per tal que us acompanyi a l'aula.
  • Si la vostra visita és a les 16 de la tarda heu d'entrar per la porta principal (Joan de Peguera n.42) i allà us vindrà a buscar una mestra per acompanyar-vos a l'aula.

Gràcies, una vegada més, per la vostra col·laboració.


1r A FALCONS


1r B TRABUCAIRES

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada